It is with great sadness that we announce that Andreas Demetriou from Kato Varosi, Cyprus sadly passed away on Saturday 2nd March 2024 at the age of 79, He leaves behind his wife Anastasia. four children Christina, Dimitri, Mario and Stavro, daughter in laws Kelly, Marina and Loukia.and son in law Clemente. Seven grandchildren Pavlo, Anastasia, Andre, Eleana, Georgina, Angelo, Scarlet, and Great Grandchild Theodoro.
The funeral is Tuesday 16th April 2024 at 11.30am at the Greek Orthodox Cathed of the Nativity of the Mother of God, 305 Camberwell New Road, London SE50TF.The burial will take place at Grove Park, Cemetery , Marvels Ln, London SE12 9PU.
The wake will follow at St John the Baptist (St John’s Vale), London SE8 4EA from 3pm.

† ΑΓΓΕΛΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ – ΚΗΔΕΙΑ
Αντρέας Δημητρίου
(από Κάτω Βαρώσι, Κύπρος)

Με βαθιά λύπη ανακοινώνουμε την απώλεια του αγαπημένου μας συζύγου, πατέρα, παππού και προπάππου, Ανδρέα Δημητρίου, που έφυγε από τη ζωή
την Σάββατο 2 Μαρτίου 2024, σε ηλικία 79 ετών.
Ο Ανδρέας άγγιξε τις ζωές όλων όσων είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν, με τη ζεστασιά, το χιούμορ, τη συμπόνια και την ακλόνητη αγάπη του για την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ανδρέας έζησε τη ζωή στο έπακρο με ένα γενναιόδωρο πνεύμα που ξεσήκωνε τους πάντες γύρω του.
Η αγάπη και η ανιδιοτέλεια του φαίνονταν στον τρόπο που νοιαζόταν για την οικογένειά του, βάζοντας πάντα τις ανάγκες τους πάνω από τις δικές του.
Ήταν ένας πραγματικά αξιόλογος άνθρωπος, τον οποίο είχαμε την τιμή και την ευλογία να αποκαλούμε σύζυγο και πατέρα μας. Αφήνει πίσω του μια κληρονομιά καλοσύνης και σεβασμού που θα εμπνέει για πάντα όσους είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν.
«Θα μας λείψει η λάμψη στα μάτια σου και το λαμπερό χαμόγελό σου».
Θα σε θυμόμαστε για πάντα και θα είσαι στις καρδιές μας, αγαπημένε μας. Θα μας λείπεις αιώνια».
Ο Ανδρέας καταλείπει την αγαπημένη του σύζυγο, Αναστασία, τα τέσσερα αγαπημένα του παιδιά, Χριστίνα, Δημήτρη, Μάριο και Σταύρο, τις νύφες του Κέλλυ, Μαρίνα και Λουκία και τον γαμπρό του Κλεμέντε, τα επτά αγαπημένα και λατρεμένα του εγγόνια, Παύλο. Αναστασία, Αντρέ, Ελεάνα, Τζωρτζίνα, Άγγελο, Σκάρλετ και το δισέγγονό του Θεόδωρο.

Η κηδεία θα τελεστεί την Τρίτη 16 Απριλίου, στις 11.30 π.μ. από τον Καθεδρικό Ναό Γενεσίου της Θεοτόκου, 305, Camberwell New Road, London SE5 0TF. Η ταφή θα γίνει στις 1:30 μ.μ. στο κοιμητήριο Grove Park, Marvels Ln, London SE12 9PU. Η παρηγοριά θα δοθεί στο χολ του ιερού ναού Αγίου Ιωάννη του Βαπτιστή (St John’s Vale), London SE8 4EA από τις 3:00μ.μ.
Η οικογένεια δέχεται εισφορές λουλουδιών αλλά θα γίνει συλλογή επίσης εισφορών για τη φιλανθρωπική οργάνωση Parkinsons UK, την ημέρα της κηδείας.
Parikiaki extend their condolences to the family

Leave a Reply