† DEATH ANNOUNCEMENT – FUNERAL
Georgia Xenophontos
(from Paphos, Cyprus)

It is with great sadness that we announce the death of Georgia Xenophontos on Friday 15th December at the age of 83.
Georgia leaves behind her son Dimitris, daughter in law Koka, grandchildren Maria and Sofos, great grandson Apollo and son in law Chris.
Georgia was from Xtima tis Paphos arrived in the UK in 1970 were she resided in Harringay all her life and worked as a seamstress.
“She was truly loved and will be dearly missed by many.”
The funeral will take place on Wednesday 27th December, at 1pm, at
St John The Baptist Greek Orthodox Church, Wightman Road, Harringay Ladder, London, N8 0LY. Followed by the burial at New Southgate Cemetery, at 2:30 pm, Brunswick Park, London, N11 0LY.
The wake will take place at St John The Baptist Church Hall.
(More parking tickets will be available on the day).

† ΑΓΓΕΛΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ – ΚΗΔΕΙΑ
Γεωργία Ξενοφώντος
(από την Πάφο, Κύπρος)

Με μεγάλη θλίψη ανακοινώνουμε τον θάνατο της αγαπημένης μας Γεωργίας Ξενοφώντος, η οποία απεβίωσε την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου σε ηλικία 83 ετών.
Η Γεωργία καταλείπει τον γιο της Δημήτρη, τη νύφη της Κόκα, τα εγγόνια της Μαρία και Σόφο, τον δισέγγονο της Απόλλωνα και τον γαμπρό της Κρις. Η Γεωργία καταγόταν από το Κτήμα της Πάφου και μετανάστευσε στο Ηνωμένο Βασίλειο το 1970 όπου έμεινε στο Harringay όλη της τη ζωή και εργάστηκε ως μοδίστρα.
«Αγαπήθηκε πραγματικά και θα λείψει πολύ σε πολλούς».
Η κηδεία της θα γίνει την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου στη 1:00 το μεσημέρι, από τον ιερό ναό Αγίου Ιωάννη του Βαπτιστή, Hornsey / Haringey, Wightman Road, London N8 0LY. Θα ακολουθήσει η ταφή στο κοιμητήριο New Southgate, Brunswick Park, Λονδίνο, N11 0LY, στις 2:30 μ.μ.
Η παρηγοριά θα δοθεί στο χολ της εκκλησίας του Αγίου Ιωάννη του Βαπτιστή. (Την ημέρα της κηδείας θα διατίθενται εισιτήρια στάθμευσης)
Parikiaki extend their condolences to the family

Leave a Reply