ΑΓΓΕΛΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ – ΚΗΔΕΙΑ
Αθανασία Τριφύλλη
30/1/1949 (Πειραιάς) – 9/1/2023 (Λονδίνο)
Για τον κόσμο ήσουν η Αθανασία Τριφύλλη. Για μένα είσαι η μητέρα μου. Άφησες τη γη ξαφνικά ένα πρωί. Θα μου λείψει η φωνή σου. Εγώ στη Διασπορά, εσύ στην Πατρίδα. Θα μου λείψουν τα παράπονα ότι δεν σε παίρνω συχνά τηλέφωνο. Θα μου λείψουν οι ερωτήσεις που επαναλαμβάνονταν σε κάθε τηλεφώνημα: Είσαι καλά; Ντύνεσαι καλά; Τρως καλά; Μόνη μου παρηγοριά, η χαρά σου που θα συναντήσεις και πάλι την κόρη σου Γεωργία. Βάλσαμο οι γιορτές που περάσαμε μαζί, πριν σε πάρει ο Θεός. Δύσκολη πλέον η προσκομιδή με το όνομα σουστους ζώντες των ουρανών.
Θα σε αποχαιρετήσουμε το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου, στις 10.00 πμ, στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου Βαπτιστού (N8 0LY). Την εξόδιο σου ακολουθία θα τελέσει ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας κ.κ.Νικήτας. Θα ακολουθήσει η ταφή σου στο Κοιμητήριο του Sewardstone Park (E4 7RJ). Εισφορές στη μνήμη σου θα κατατεθούν υπέρ της Ενορίας και Κοινότητας του Αγίου Ιωάννου Βαπτιστού (Sort Code: 20-01-58 / Account No: 93008916).

Στο καλό μητέρα!
π. Απόστολος Τριφύλλης

One Response to We sadly announce that Athanasia Trifylli has passed away

  1. Απόστολος Αβερκιου says:

    Πάτερ Απόστολος, Συλλυπητήρια για τον θάνατο της αγαπητής σου μητέρας. Ο Θεός να αναπαυει την ψυχή την ψυχή της, Καλό Παράδεισο να έχει.

Leave a Reply