† DEATH ANNOUNCEMENT 

Eleni Charalambous 

(From Exo Medohi, Cyprus) 

It is with great sadness to announce the loss of Eleni Charalambous from Exo Medohi, Cyprus. 

Eleni passed away on Friday 3rd April 2020 leaving behind her children, grandchildren and great-grandchildren as well as much-loved friends. Eleni will be sadly missed by all her loved ones. 

May she rest in peace. 

Due to the current world pandemic situation there will be a very small private funeral with only immediate family in attendance. 

There will be a memorial service later in the year as soon as it is reasonably possible where everyone will be welcome to attend to pay their respects. 

We know your love and thoughts will be with us.

 † ΑΓΓΕΛΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ – ΚΗΔΕΙΑ 

Ελένη Χαραλάμπους (από το Έξω Μετόχι, Κύπρος) 

Με μεγάλη θλίψη ανακοινώνουμε την απώλεια της Ελένης Χαραλάμπους από το Έξω Μετόχι της Κύπρου. Η Ελένη πέθανε την Παρασκευή 3 Απριλίου 2020, αφήνοντας πίσω της τα παιδιά, τα εγγόνια και τα δισέγγονα της, καθώς και τους αγαπημένους φίλους της. Η Ελένη θα λείψει δυστυχώς από όλα αυτά τα αγαπημένα πρόσωπα. Ο Θεός ας αναπάψει την ψυχή της. Λόγω της τρέχουσας παγκόσμιας πανδημίας του κορωνοϊού, θα τηρηθούν τα επιτρεπόμενα μέτρα για την προσέλευση ελάχιστου αριθμού ατόμων και για το λόγο αυτό η κηδεία θα πραγματοποιηθεί σε στενό οικογενειακό κύκλο. Μόλις τα μέτρα κοινωνικής απόστασης θα το επιτρέψουν, θα πραγματοποιηθεί μνημόσυνο μέσα στο τρέχον έτος, όπου όλοι σας θα είστε ευπρόσδεκτοι για να τιμήσουμε την Ελένη μας. Γνωρίζουμε ότι η αγάπη και οι σκέψεις σας θα είναι μαζί μας. 

Parikiaki Newspaper extends their condolences to the family

 

 

Leave a Reply